Hækplanter

HaveLeave a Comment on Hækplanter

Hækplanter

Hvis du vil haekplanter, er efterårssæsonen det rigtige tidspunkt at gøre det. De køligere temperaturer giver rødderne mulighed for at styrke og minimere stress på planterne. For de fleste typer hække er efteråret det mest gunstige tidspunkt at plante, selvom du i sydlige områder måske vil vente til tidlig vinter med at plante. Efterårssæsonen er også et godt tidspunkt at tilføje jordændringer, hvis det er nødvendigt.

Din have skiller sig ud med hækplanter

Især når et kvarter lige er blevet bygget, kan det se meget ensformigt ud. Hver have har den samme mur eller hegn og de samme fliser. Med hækplanter i haven kan du få din have til at skille sig ud. En have, hvis grænse er afgrænset af en hæk med smukke blade eller slående blomster og frugter, vil fange øjet mere end en mindre naturlig skillevæg.

Det er også en vigtig grund til, at nogle mennesker foretrækker en løvfældende hæk frem for en stedsegrøn hæk. At planter mister bladene om efteråret kan virke som en ulempe, men forud for det går ofte en sprudlende blomstring eller en fantastisk efterårsfarve.

Dette holder en løvfældende hæk tiltrækker din opmærksomhed. Disse typer hækplanter passer ofte i et lidt mere landligt eller traditionelt havedesign, men sorter som liguster, bøg og tjørn kan også beskæres til en strammere, mere moderne facon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top